Lajme

Covid-19 për momentin është nën kontrollë

Nga Dr. Skender FetahuCovid 19 për momentin është nën kontrollë, masat e ndërmarra deri me tash janë ekuivalente me shtetet me të zhvilluara në Evropë.

Të gjithë duhet t’i respektojmë udhëzimet e MSH dhe IKSHP. Gjendja është emergjente, por jo e jashtëzakonshme.

Tash mbetet që krahas Ministrisë së Shëndetësisë të aktivizohet edhe Ministria e Punëve të Mbrendshme në menyrë që të krijojë rend dhe rregull, e të mos të krijohen radhë të gjata nëpër markete dhe tek mullisët, ngase po krijojnë panik, dhe të verifikohen ata që po e keqëperdorin këtë situatë.

Nëse dikush ka mbetë pa miell dhe gjëra tjera elementare duhet verifikuar dhe duhet siguruar ushqimi.Kujdesë PO, panik JO.

Dr Skender Fetahu
Qendra Emergjente
QKUK – Prishtinë

LEXO EDHE:‘Mjaft më, tani ndaloni, heshtni dhe dëgjoni’ – Kjo është letra e koronavirusit, drejtuar njerëzimit

Shikoni videon: