Lajme

Çoçaj zotohet se do të bëhet zëri i shqetësimeve për personat me aftësi të veçanta në Prizren

Nezir Çoçaj, kandidat për deputet nga radhët e PDK-së, ka bashkëbiseduar me organizatat joqeveritare të personave me aftësi të veçanta.

“Si kategori shumë e ndjeshme dhe me rëndësi të veçanta në shoqëri, unë si deputet i ardhshëm zotohem për të qenë zë dhe iniciator i zgjidhjes së problemeve dhe shqetësimeve që i preokupojnë këto kategori të veçanta në qytetin e Prizrenit“, ka shkruar ai në Facebook, përcjell Scanner.

Statusi i plotë:

Bashkëbisedim me organizatat joqeveritare të personave me aftësi të kufizuara.

Si kategori shumë e ndjeshme dhe me rëndësi të veçanta në shoqëri, unë si deputet i ardhshëm zotohem për të qenë zë dhe iniciator i zgjidhjes së problemeve dhe shqetësimeve që i preokupojnë këto kategori të veçanta në qytetin e Prizrenit.

Nuk do te jeni të harruar, ju do të keni një zë të fuqishëm në Kuvendin e Kosovës.

PDK134✅
NezirÇoçaj20✅


SHIKO EDHE: Mësoni si bëhet testi i COVID-19?