Lajme

CNN jep lajmin e shumëpritur nga Shtëpia e Bardhë

Shërbimi Gjeneral i Administratës amerikane, e ka njoftuar ekipin e presidentit të zgjedhur Joe Biden, se mund të fillojë me procesin e tranzicionit, shkruan CNN transmeton Periskopi.

Letra që e ka parë CNN, dërguar ekipit të Biden, është shenja e parë dhe më e rëndlsishmja e pranimit të humbjes të humbjes nga ana e presidentit Trump.

Prej më shumë se dy javësh, Trump pati dhënë shenja se nuk do ta pranojë humbjen.