Lajme

Çka do të ndodhë sot në Kosovë?

Këto janë ngjarjet e paralajmëruara për ditën e hënë(më 03 gusht) në Kosovë:

Sindikata e Infermierëve, Mamive dhe Profesionistëve mban protestë. (Para Qeverisë së Kosovës, ora 10:00)

Pronarët e pishinave do ta mbajnë një protestë në sheshin “Skënderbeu” në Prishtinë, për t’i shprehur pakënaqësitë për mbylljen e pishinave nga ana e Qeverisë. (Sheshi “Skëndërbeu”, Prishtinë, ora 14:00)