Lajme

Çka do të ndodh sot në Kosovë?

Ngjarjet që do ta shënojnë ditën e sotme.

Ministri i Tregtisë dhe Industrisë, Vesel Krasniqi dhe Agjencia e Metrologjisë së Kosovës bëjnë verifikim e peshorëve në pikat grumbullues të grurit në funksion të përgatitjeve të sezonit të korrje-shirjeve. (Ora 9:30)

Komisioni për Punë të Jashtme dhe Diasporë shqyrton shkresën drejtuar komisioneve për politikë të jashtme të parlamenteve të vendeve anëtare të BE-së. (Kuvendi i Kosovës, salla C-301, ora 10:00)

Komisioni për Mbikëqyrjen e Financave Publike shqyrton raportin e Auditimit për Pasqyrat Financiare të Ministrisë së Administrimit të Pushtetit Lokal, për vitin 2019 dhe diskutim lidhur me Auditimin e Raporteve Vjetore Financiare dhe Raportet e Deklarimit Financiar të Fushatës, së subjekteve politike, për vitet 2018, dhe 2019. (Kuvendi i Kosovës, salla N-302, ora 11:00)

Agjencia për Menaxhimin e Komplekseve Memoriale të Kosovës fillon punimet në konservimin dhe restaurimin e shtëpisë ku ka ndodhur masakra e fshatit Paklek i Vjetër, në Drenas. (Ora 11:00)

Komisioni për Integrim Evropian diskuton lidhur me organizimin e punës së Komisionit. (Kuvendi i Kosovës, salla N-225, ora 11:00)

Komisioni për Ekonomi, Punësim, Tregti, Industri, Ndërmarrësi dhe Investime Strategjike shqyrton përfundimin e Kryesisë së Kuvendit nr.07-V-049 datë 17.6.2020. (Kuvendi i Kosovës, salla C-203, ora 13:00)

Komisioni për të Drejtat e Njeriut, Barazi Gjinore, për Persona të Pagjetur dhe Peticione takim me anëtarët e Komisionit për të Drejtat e Njeriut, Barazi Gjinore, për Persona të Pagjetur dhe Peticione, me përfaqësues të ZQM-së dhe ZKM-së. (Kuvendi i Kosovës, salla N-204, ora 13:00)

Komisioni për të Drejtat e Njeriut, Barazi Gjinore, për Persona të Pagjetur dhe Peticione takim me anëtarët e Komisionit për të Drejtat e Njeriut, Barazi Gjinore, për Persona të Pagjetur dhe Peticione, me përfaqësues të Këshillit të Lagjes së Boshnjakëve në Mitrovicë. (Kuvendi i Kosovës, salla N-204, ora 14:00).


SHIKO EDHE: Mësoni si bëhet testi i COVID-19?