Lajme

Çka do të ndodh nesër në Kosovë?

Për ditën e nesërme, më 13 shtator 2020 janë paralajmëruar të zhvillohet kjo ngjarje në Kosovë:

Ministria e Arsimit dhe Shkencës (MASh) organizon konferencë për media me rastin e fillimit të vitit shkollor 2020/2021 në kushte pandemie. (MASh – kati I, ora 11:00)

/Korrespodenti