Lajme

Çka do të ndodh nesër në Kosovë?

Për ditën e nesërme, më 03 shtator 2020 janë paralajmëruar të zhvillohen këto ngjarje në Kosovë:

Vazhdon intervistimi i kryetarit të BDI-së, Ali Ahmeti. (Ora 9.30)

Këshilli i prindërve të fshatrave të Kamenicës mban protestë para MASH. (Ora 10.00)

Ministri i Shëndetësisë Armend Zemaj viziton Klinikën e Radiologjisë dhe Klinikën e Pediatrisë të QKUK-së. (Ora 11.00)

Kryetari i Degës së PDK-së në Prizren Shaqir Totaj, mban konferencë për media. (Selia e PDK-së Prizren, ora 11.00)

Lëvizja FOL me mbështetjen e Qendrës së Trajnimeve dhe Burimeve për Avokim (ATRC) organizojnë diskutimin FOL Hapur për Hidrocentralet. (Zyrat e Lëvizjes FOL, rruga “Andrea Gropa”, nr.35. Prishtinë, ora 11.00)