Lajme

Çfarë po bëjnë këta kontejnerë në repartin e Stomatologjisë në Spitalin Rajonal të Pejës?

Disa kontejnerë që një javë janë duke qendruar brenda korridorit të repartit të Stomatologjisë në Spitalin Rajonal të Pejës, raporton Korrespodenti.

Në korridor shihet se është lënë edhe pllaka e themeluesve të repartit të stomatologjisë në Spitalin Rajonal të Pejës.

Ende nuk dihen arsyet pse këta kontejnerë dhe kjo pllakë përkujtimore po qendrojnë nē këtë spital.