Lajme

Bislimi merr vendim për shtyrjen e të gjitha deklarimeve nga data 30 prill deri më 15 maj

Ministri në detyrë i Financave dhe Trasnfereve, Besnik Bislimi ka marrë vendim për t’i dalë në ndihmë bizneseve.

Ministri në detyrë i Financave dhe Trasnfereve, Besnik Bislimi ka marrë vendim për shtyrje të afatit të deklarimeve të tatimeve nga 30 prilli në 15 maj.

Përmes një njoftimi në faqen zyrtare, MFT-ja ka bërë me dije se ky vendim është marrë me qëllim të zgjatjes së afatit që lidhet me dhënien e mundësisë për tatimpaguesit të bëjnë kërkesë për marrëveshje të pagesës me këste.

“Me qëllim të zgjatjes së afatit që lidhet me dhënien e mundësisë për tatimpaguesit të bëjnë kërkesë për marrëveshje të pagesës me këste, ministri Bislimi ka marr vendim për shtyrje të afatit të deklarimeve nga 30 Prill në 15 Maj të tatimeve, si në pikën 2 të këtij vendimi. Gjithashtu, afati i pagesës për tatimet sipas pikës 1 të këtij vendimi mbetet data 30 qershor. Kjo mundësi shtesë e pagesës me këste ipet për bizneset, për arsye të pandemisë në rast se dëshmojnë vështirësi financiare për shkak të kësaj pandemie”, thuhet në njoftim.

𝐌𝐢𝐧𝐢𝐬𝐭𝐫𝐢 𝐁𝐢𝐬𝐥𝐢𝐦𝐢 𝐦𝐞𝐫𝐫 𝐧𝐣𝐞̈ 𝐯𝐞𝐧𝐝𝐢𝐦 𝐧𝐞̈ 𝐧𝐝𝐢𝐡𝐦𝐞̈ 𝐭𝐞̈ 𝐛𝐢𝐳𝐧𝐞𝐬𝐞𝐯𝐞 𝐩𝐞̈𝐫 𝐬𝐡𝐭𝐲𝐫𝐣𝐞𝐧 𝐞 𝐭𝐞̈ 𝐠𝐣𝐢𝐭𝐡𝐚 𝐝𝐞𝐤𝐥𝐚𝐫𝐢𝐦𝐞𝐯𝐞 𝐧𝐠𝐚 𝐝𝐚𝐭𝐚 𝟑𝟎 𝐏𝐫𝐢𝐥𝐥…

Julkaissut Ministria e Financave dhe Transfereve / Republika e Kosovës Torstaina 30. huhtikuuta 2020


SHIKO EDHE: 7 SIMPTOMAT QË JU TREGOJNË NËSE KENI COVID-19