Lajme

Bëri ”boom” aderimi i saj në PDK, por kaq vota ka marr Besa Ismaili

Është bërë publike lista e votave ne Skënderaj ku shihen se sa vota ka marrë secili kandidat i PDK-së.

Në bazë të kësaj liste të siguruar nga Magazina.al shihet se pas kryetarit të PDK-së, Kadri Veselit renditet Mërgim Lushtaku, djali i Kryetarit të degës në Skënderaj të PDK-së, Sami Lushtaku.

Pastaj më së shumti vota ka Fadil Nura me 3759 vota dhe pas tij Bekim Haxhiu- Kamishi me 3480 sosh. Tek kandidatet femra më së shumti vota ka marrë Ganimete Musliu me 2780 vota.


SHIKO EDHE: A JENI INFEKTUAR ME COVID-19