Lajme

Bëhuni gati se erdhi dimri i vërtetë, nga nesër nis bora mbi Kosovë

Cikloni më i ri i cili do të krijohet në Mesdhe do të na sjellë reshjet e para të borës në shumë vise të Republikës së Kosovës, por duhet ditur se nuk priten reshje të mëdha të borës dhe se nuk priten reshje bore në të gjitha ultësirat e Republikës së Kosovës.

Reshjet e borës do të jenë estetike dhe do të na japin pamje të mrekullueshme për të gjithë entuziastët e reshjeve të borës, megjithatë për reshje bore të qëndrueshme dimërore do të duhet të presim raste tjera të cilat nuk do të mmungojnë gjatë këtij dimri.

Përpos Kosoves reshje bore priten edhe në veri të Malit të Zi, verilindje, lindje dhe juglinje të Shqipërisë dhe veriperëndim të Maqedonisë së Veriut, lokaisht edhe në viset tjera kodrinore-malore të rajonit tonë. Atmosferë më e fortë dimërore do të jetë në shumë zona kodrinore-malore të Kosovës dhe rajonit.