Lajme

Baca Shaban që e do fshatin, zbret në kryeqytet për 17 Shkurt

Mënyra e tij e të veshurit dhe të menduarit i dha famë 20 vjeçarit nga Podujeva.Yll Raçi, u bë i famshëm në rrjete sociale, i cili tregoi se i pëlqen të vishet e të rri me njerëzit e moshës 70-80 vjeç dhe se ka zgjedhur jetën e fshatit, duke u marrë me bagëti.

Madje, ai merret edhe me msitninë ku deri më tani është bërë “sebep”, i 30 çifteve.

Por, sot Ylli i cili dëshiron ta ketë emrin Shaban, ka zbritur në kryeqytet.

Në veshje kombëtare duke mbajtur flamurin kuq e zi, 20 vjeçari u pa në shesh të Prishtinës, duke festuar 12 vjetorin e Pavarësisë së Kosovës.