Lajme

Askush nuk e priste! Sapo ndodhi: Kryeministri Maqedon jep dorëheqje

Kryetari i Lidhjes Socialiste Demokrate, Zoran Zaev,. në daljen e parë pas këtyre zgjedhje, ku vet ai vlerësoi vet si një humbje të madhe ka dhënë dorëheqjen si kryeministër i vendit dhe si kryetar i LSDM-së.

Dorëheqja e tij vije në daljen e parë pas këtyre zgjedhje, ku vet ai vlerësoi si një humbje të madhe.

Ai ka dhënë dorëheqjen edhe si kryetar i LSDM-së


SHIKO EDHE: Mësoni si bëhet testi i COVID-19?