Lajme

Artisti Çun Lajçi nervozohet me Ramën: Ky far flokçi i Londonit po falë toka për “Sandy Hill’a”

Pasi i dha një varg kritikash ndaj kryeministrit Kurti, aktori Çun Lajçi në një status në facebook zë vend edhe për kritika ndaj kryetarit të Prishtinës, Përparim Ramës.

“Ky far flokçi i Londonit, u ba kryetar me votat e Kurrizit, po kot, nuk e hoq plehun e tunelit! Ai kuterbon coftina e Rama falë toka n’Berrnicë për Sandy Hill-a!”, shkruan Lajçi në status.

Në Kuvendin Komunal në Prishtinë me 26 vota për, 19 kundër dhe 3 abstenime, është votuar propozimi i kryetarit të Prishtinës Përparim Rama për dhënien në shfrytëzim të parcelës së Komunës së Prishtinës me sipërfaqe prej 17 hektarësh, kompanisë “Sunny Hill”, në kohëzgjatje për 99 vite.