Lajme

Arkeologu i Kalasë: Zbulon vendin e Gruas që u muros e gjallë – Ja çfare u ndodhi njerëzve aty!

Në emisionin Kojshia Show, si mysafir për të shpjeguar Misteret e Kalasë së Rozafës, ishte: Arkeologu dhe përgjegjësi për Kalanë e Shkodrës, Helidon Sokoli.

Arkeologu Helidon Sokoli zbuloi vendin se ku u muros e gjallë gruaja në muret e Kalasë dhe tregoi se çfarë iu ndodhi njerëzve kur e vizituan këtë vend!

Ndiqeni emisionin nga minuta e 22:00 për më shumë.