Lajme

Arben Gashi: Të dashur opozitarë, mirëserdhët në realitetin e ri politik

Shefi i Grupit Parlamentar të Lidhjes Demokratike, Arben Gashi, ka falënderuar ish-bashkëpartiakët e tij me të cilët ishte në pushtet deri sot.

Ai tha se sot, është dita kur vendosin standarde të reja të punës,

“Standardi unë do të jetë gjuha e bashkëpunimit. Nuk do të ketë standarde që e vendos Serbinë në titujt e gazetave prestigjioze. Ne do të flasim butë por do të veprojmë fort. Do të bashkëpunojmë. Nuk do të keni mundësinë që të silleni me mentalitetin e shkarkimeve të mesnatës apo deklaratave që i keni instaluar në Kuvend. Të dashur opozitarë të sotëm e të djeshëm, të dashur bashkëpunëtor të djeshëm e opozitarë të sotëm, mirëserdhët në realitetin e ri politik, në bashkëpunimin pozitë opozitë, ju garantoj se lajmet në gazetat prestigjioze do të jenë në favor të Kosovës, ju garantoj se për çdo vendim ju do të jeni të përfshirë dhe të informuar”, tha Gashi.