Lajme

Arabët ndërtojnë spitalin në Kosovë me vlerë prej 22 milionë euro, do t’i ketë 10 mijë metra katrorë

Arabët ndërtojnë spitalin në Prishtinë me e rreth 10 mijë metra katrorë, në ndërtimin e të cilit do të investohen 22 milionë euro, transmeton Korrespodenti.

Ministri kosovar i shëndetit, në llogarinë e tij zyrtare ka njoftuar se:

“Pas shumë vitesh zvarritjeje, objekti i Spitalit Pediatrik Kirurgjik ngadalë po merr formën e tij. Së bashku me përfaqësuesit e Emirateve të Bashkuara Arabe sot vizituam vendin ku punimet po zhvillohen me intensitet të lartë, në mënyrë që brenda 22 muajve të kemi një spital modern, që do t’i integrojë të gjitha shërbimet shëndetësore për fëmijë. Me rreth 10 mijë metra katrorë hapësirë, ky spital që kap koston 20 milionë euro, do të ofrojë kushte të mira për punë, 100 shtretër dhe pajisje bashkëkohore për shërbime profesionale ndaj fëmijëve tanë!”. /Korrespodenti