Lajme

Anëtarësia e SBAShK’ut në Vushtrri me 71 përqind për vazhdimin e grevës

Anëtarësia e Sindikatës së Bashkuar të Arsimit, Shkencës dhe Kulturës në Vushtrri e kanë votuar për çështjen se a dëshirojnë të fillojë mësimi apo jo. Nga të dhënat shihet se 71 përqind e votuesve janë për vazhdimin e grevës, ndërsa 25 përqind janë për ndërprerje të grevës por me ndonjë marrëveshje.