Lajme

Ambasadori O’Connell: Sot kujtojmë për një moment viktimat e Reçakut

Në 20-të vjetorin e Masakrës së Reçakut, sot kujtojnë të gjithë shqiptarët për këtë masakër që tronditi botën.

Ambasadori Ruairi O’Connell, ambasador i Mbretërisë së Bashkuar në Kosovë, sot ka shkruar në rrjetin social solidarizimin e tij me rastin e kësaj dite të kombshme.

“Sot bashkohem me popullin e Kosovës për të kujtuar, për një moment, viktimat në Reçak, dhe të gjitha viktimat në tridhjetë vitet e fundit. Paqja në Ballkan varet prej drejtësisë për këto viktima dhe për familjet e tyre”

Kështu ka shkruar O’Connell në rrjetin social Facebook.