Lajme

Ambasada e SHBA’së uron Ramazanin

Ambasada amerikane në Kosovë në Facebook ka shkruar se Muaji i Ramazanit na kujton të gjithëve nevojën për të reflektuar në sjelljen tonë personale dhe për t’u përkushtuar në mbështetjen e familjeve dhe komuniteteve tona.

Ambasada amerikane në Kosovë në Facebook ka shkruar se Muaji i Ramazanit na kujton të gjithëve nevojën për të reflektuar në sjelljen tonë personale dhe për t’u përkushtuar në mbështetjen e familjeve dhe komuniteteve tona.

“Muaji Ramazanit na kujton të gjithëve nevojën për të reflektuar mbi sjelljen tonë personale dhe për të rivendosur veten për të mbështetur familjet dhe komunitetet tona. Ju lutemi ndiqni udhëzimet e shëndetit publik ndërsa jeni në adhurim”, thuhet në urimin e Ambasadës Amerikane.


SHIKO EDHE: Mësoni si bëhet testi i COVID-19?