Lajme

Ali Ahmeti ftohet nga Gjykata Speciale

Kryetari i Bashkimi Demokratik për Integrim Ali Ahmeti, ka bërë të ditur se është ftuar nga Gjykata Speciale.

Ahmeti konfirmoi se do t’i përgjigjet kësaj ftese.

“Po, është e vërtetë. Më ka ftuar Specialja dhe do të shkoj”.

Siç bën të ditur TV 21 në Maqedoninë e Veriut, ai është ftuar në cilësinë e dëshmitarit.

Paraprakisht Gjykata Speciale intervistoi presidentin e Kosovës, Hashim Thaçin në lidhje me luftën e Kosovës me Serbinë.

Nuk dihet nëse edhe ftesa e Ahmetit ka të bëj me intervistimin ose jo të Thaçit.