Lajme

Albulena Haxhiu: Paqe me hajni nuk ka

Derisa protesta e Lëvizjes Vetëvendosje po vazhdon para Prokurorisë së Shtetit, atyre u është drejtuar deputetja Albulena Haxhiu, e cila ka thënë se protestat e tyre do të vazhdojnë dhe do të jenë paqësore, por prokuroria duhet të ndërrojë, duke u larguar të gjithë prokurorët që janë emëruar politikisht.

Sipas saj, urgjentisht duhet të nis hetimi i skandaleve korruptive të kësaj qeverie dhe hetimi i pasurisë së paligjshme të politikanëve.

“Paqe me hajni nuk ka sepse me hajna nuk ka shtet”, tha ajo.


SHIKO EDHE: Mësoni si bëhet testi i COVID-19?