Lajme

Albin Kurti: Unë nuk e ndaloj shamin në shkolla, kanë të drejt të vishen si të duan

Kryeministri në ardhje i Kosovës Albin Kurti në emisionin ‘Opinion’ në tvKlan në Shqipëri ka folur edhe për çëshjten e shamisë.

‘Ne nuk i ndalojmë shaminë askujt, veshja është diçka personale dhe nuk kemi pse të ndalojmë’ tha Kurti, raporton Albanienshow

Po ashtu Kurti në këtë deklaratë tha që në kohën sa ishte në burgun e Serbisë ishte rrahur brutalisht nga serbet, sa që një javë nuk kishte mundur të ec.

‘Pasi që me dënuan me 15 vjet me burg, me rrahën sa që 1 javë ditë nuk ka mundur të eci’ tha Kurti.