Lajme

Albin Kurti – politikani më i varfër në skenën politike kosovare

Lideri i Vetëvendosjes, Albin Kurti, po del të jetë më i varfri nga kolegët e tij në skenën politike kosovare.

Ai ka rreth 1 mijë euro në bankë dhe nuk ka pasuri të paluajtshme.

Për më shumë, shikojeni kronikën e Klan Kosova:


SHIKO VIDEON