Lajme

“Albin, ke mund me e heqe taksen edhe pa kete spektakel”

Arben Ahmeti shkruan në Facebook:

12/44 i jep te drejte KFOR-it qe edhe sheshin me na ndalu.
Kushtetua dhe pavaresia jone jane ne harmoni me 12/44.
Leterkembine te ngjashme kane bere ne te kaluaren edhe Sejdiu e Jahjaga.
Albin, ke mund me e heqe taksen edhe pa kete spektakel. 🙂
Albin, qaty ne kryeministri e ke dosjen qe deshmon me fatura lobimin e Thacit per kembimin e territoreve. Boni publike nese e ke pernime. Thaci e meriton me shku ne shtepi.
#TuKaneNgaterruDokumentet