Lajme

Aksident trafiku në Pejë(FOTO)

Një aksident trafiku mes dy veturave ka ndodhur në fshatin Vitomericë të Pejës.

Sinjalizuesit kanë dërguar në adresë të Gazetës Sinjali fotografi nga vendi i ngjarjes.

Gazeta Sinjali ka kontaktuar me Policinë e Kosovës dhe do t’ju mbajë të informuar lidhur me detajet e këtij aksidenti.