Lajme

Aksident i rëndë te Qendra e Studentëve në Prishtinë

Një aksident trafiku sapo ka ndodhur te Qendra e Studentëve në Prishtinë.

Siç mund të shihni edhe në videon e më poshtme të siguruar nga Korrespodenti, Policia shihen se kanë dalë në vendin e ngjarjes dhe po merren me rastin.

Siç mëson Korrespodenti, të lënduarit janë dërguar në QKUK me ndihmën e shpejtë, e cila kishte mbërritur pak kohë pasi kishte ndodhur aksidenti.

Për detaje të më tejme, do të ju informojmë me kohë.