Lajme

Aeroporti i Prishtinës ka një njoftim të rëndësishëm për të gjithë udhëtarët

Aeroporti i Prishtinës “Adem Jashari”, ka kërkuar nga të gjithë udhëtaret që të plotësojnë formularët e kërkuar nga shtetet ku udhëtojnë.

Udhëtarët që nuk paraqiten në sportel me formularë të plotësuar, nuk do të pranohen për udhëtim.

“Këta formularë,mund t’i gjeni në web faqen e aeroportit ëëë.limakkosovo.aero, në linqet e vendosura më poshtë dhe poashtu QR kodet për shkarkim të formularëve, janë edhe në tabelat e vendosura jashtë dhe brenda terminalit të aeroportit”, thuhet ndër të tjera në njoftimin e Aeroportit.

LEXO EDHE:  Dhunoi barbarisht djalin e saj 3-vjeçar, zbulohet emri i 22-vjeçares, ja pse nuk e arreston policia