Lajme

166 raste të reja, këto janë qytetet dhe fshatrat e Kosovës që shënuan raste të reja me koronavirus

Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike të Kosovës ka njoftuar edhe për 166 raste të reja transmeton Korrespodenti

Rastet pozitive janë nga komuna Prishtinë 86 raste, komuna Gjilan 13 raste, komuna Fushë Kosovë 11 raste, komuna Podujevë 11 raste, komuna Prizren 10 raste, komuna Suharekë 8 raste, komuna Deçan 4 raste, komuna Drenas 4 raste, komuna Pejë 4 raste, komuna Vushtrri 3 raste, komuna Kamenicë 2 raste, komuna Obiliq 2 raste, komuna Shtime 2 raste, komuna Viti 2 raste dhe me nga një rast komunat Ferizaj, Gjakovë, Malishevë dhe Mitrovicë.

 


SHIKO EDHE: Mësoni si bëhet testi i COVID-19?