Lajme

144 km/h, ky është dënimi që iu shqiptua shoferit kosovar

Vozitja me dyfishin e shpejtësisë së lejuar një qytetari i ka kushtuar me 300 euro gjobë, tri pikë negative si dhe me tre muaj ndalim të vozitjes, shkruan Gazeta Metro.

Në zonën ku kufizimi i shpejtësisë është 70 km/h identifikohet shoferi duke drejtuar mjetin me 144 km/h (gjobitet me 300€, 3 pikë negative dhe 3 muaj i ndalohet drejtimi i mjetit me veprim motorik).

Policia e Kosovës do të vazhdojë me ndërmarrjen e masave dhe veprimeve ligjore ndaj kundërvajtësve të ndryshëm të cilët rrezikojnë sigurinë në trafikun rrugor


SHIKO EDHE: 10 teknologjitë e lashta për të cilat shkenca ende nuk ka përgjigje