Interesante

‘Zonja serbe’ që del e kërcen gjatë natës, ‘horrori’ që po i fut frikën përdoruesve në TikTok

TikTok-u mund të jetë shtëpia e trendëve të panumërta të kërcimit, por një e fundit është larg asaj që keni parë deri më tani.

Përdoruesit në këtë rrjet social tani kanë mbetur gojë-hapur me një grua që e quajnë si ‘zonja serbe’ që kërcen në rrugë gjatë natës.

Videoja ka pushtuar platformën e mediave sociale.

Por derisa disa shikues duken të vendosur për ta zgjidhur misterin se kush është, të tjerët thjesht po kënaqen me çudinë.

@aatec13 be careful guys #serbia #dancingladyserbia #horror #zvezdara ♬ Creepy and simple horror background music(1070744) – howlingindicator

Videoja është publikuar në muajin shkurt nga një llogari e quajtur @aatc13.

Ata i dhanë një mbishkrim “kujdes djema”, duke bashkangjitur edhe hashtagët “#dancingladyserbia” dhe “#horror”. Pamjet si duket u kapën nga dritarja përballë një rruge banimi.

@soymiulerxelninja #fyp #foryou #fyppppppppppppppppppppppp #parati #dancingladyserbia #wakawaka #shakira #meme #humor #serbia ♬ Waka Waka (This Time for Africa) [The Official 2010 FIFA World Cup (TM) Song] (Single) – Shakira