Interesante

Zbulohet misteri i makinave të fundosura në detin e Sarandës

Zhytësit e Spiranca Diving Center kanë zbuluar në ujërat e detit në Sarandë 2 automjete.

Mbeten enigmë arsyet dhe koha e zhytjes së këtyre automjeteve në det.

Zhytësit i kanë hasur makinat rastësisht dhe menjëherë kanë lajmëruar për të vijuar hetimet se si ato kanë rënë në det.