Interesante

“Virusi është bërë shoku im”, 49 vjeçari del më shumë se 15 herë pozitiv me koronavirus

49 vjeçari Milko Mieles është infektuar me koronavirus. Ai që nga 17 prilli, ka dalë 15 herë pozitiv me koronavirus.

Për këtë shkak, Mieles ka më shumë se 3 muaj që është izoluar. Ai nuk ka shfaqur asnjë simptomë, por përbën rrezik për infektimin e të tjerëve.

“Shikoj pacientë që hyjnë dhe dalin nga këtu, vetëm unë nuk po dal. Jam pa simptoma, por virusi nuk ikën, është bërë shoku im”, tha Mieles për “Corriere della Sera”. “Ëndrra ime është të ri takoj familjarët e mi, vetëm kaq dua”, shprehet italiani.


SHIKO EDHE: Mësoni si bëhet testi i COVID-19?