E martë, 26 Maj, 2020
Interesante

Video e paparë: Kështu i bëjnë dasmat shqiptarët e Sanxhakut

Së fundmi në Sanxhakun e shqiptarëve, ne sanxhakun autokton kanë filluar që dasmat e tyre ti bëjnë me muzikë shqiptare, duke e kthyer kulturen tonë, të cilën me dhunë e përmbysi Serbia.Shikojeni videon për më shumë, dhe ne dëshirojme që të gjithë ti inkurajoni dhe ti mbështetni që të kthehen tek autoktonia.

VIDEO:LEXO EDHE:
Mënyra sesi 12 vjeçari i shpëton ariut të murrmë që nisi ta ndiqte në pyll