Interesante

Vetëm 5 në 100 njerëz në foto shohin kafshën! Thonë që zgjidhja është e pamundur!

Enigma vërtet është e vështirë dhe ka nevrikosur përdoruesit e rrjeteve

A e dini se macet janë si kameleonët, ato kanë një aftësi të mahnitshme për t’u “shkrirë” në mjedisin e tyre? Ato mund të fshihen në një mjedis krejtësisht të papritur, kështu që ose nuk do t’i vini re fare ose vetëm disa do të kenë sukses…

Nëse keni vullnet të testoni shikimi dhe forcën e perceptimit tuaj, shikoni mirë këtë foto, transmeton Telegrafi.

Në foto pranë një grumbull drurësh është një mace, por ku? A arritët ta gjeni?

Nëse jo, mos u dekurajoni, shumica heqin dorë pas disa sekondash. Në fakt, vetëm pesë persona në 100 të testuar ka arritur ta shohë në foto kafshën.

Nëse po, urime! Atëherë keni merituar edhe ta shihni zgjidhjen dhe të siguroheni a keni pasur të drejtë…

Nëse ende nuk besoni që fjala është për një kafshë, shikojeni të zmadhuar…

Mos u dëshpëroni nëse nuk keni pasur sukses ta gjeni, vërtet është e vështirë, gjë që konstatojnë edhe komentet e njerëzve në rrjete. Siç thonë ata, është e pamundur të zgjidhet pa një zmadhues. /Telegrafi/