Interesante

Truku që iu ndihmon të qëroni pataten me vetëm një të prekur

Çdonjëri që ngarkohet me misionin për të sjellur patate të ziera për darkë do të kuptojë se sa shumë kohë i nevojitet për përgatitjen e tyre, si dhe qërimit të tyre.

Qërimi i tyre përmes një thike, në mënyrë individuale secili, kërkon më së paku 5 minuta.

Në një përpjekje për të përgjysmuar kohën e kërkuar, në videon e më poshte mësojeni një metodë mjaft të të dobishme që ndihmon në qërimin e lëkurës së patates më lehtë.

Ndiqeni videon për të kuptuar më shumë.