Interesante

“Tash n’Kosovë i kanë punët më mirë se na n’mërgim” – Mërgimtarja habit me përgjigjen kur pyetet nëse sjellin ende para për familjarët në Kosovë

Emisioni veror i ATV-së, “n’mal An’det”, vazhdon të sjellë për shikuesit argëtim, intervista dhe eksplorim kulturor.

Në këtë emision, pos rubrikave të shumta argëtuese, është edhe rubrika “A më mirë këtu a atje?”.

Kësaj radhe, pyetja për qytetarët ka qenë se a po çojnë para si më parë mërgimtarët.

Një familje mërgimtarësh që jeton në Belgjikë, para kamerës së ATV-së thotë se tani ka ndryshuar, pasi që familjarët që jetojnë në Kosovë, nuk kanë më nevojë për ndihmë si më parë.

“Këtu i kanë punët më mirë se ne”, dëgjohet duke thënë mërgimtari.

Për më shumë, shikoni videon e më poshtme: