Interesante

Studimi: Jashtëtokësorët e kanë vizituar Tokën, kjo video e vërteton!

Jashtëtokësorët mund të kenë eksploruar Rrugën e Qumështit dhe kanë vizituar Tokën tashmë, pretendon studimi i ri

Galaktika jonë e Rrugës së Qumështit mund të jetë e mbushur me civilizime të huaja, pretendon një studim i ri, por ne nuk e dimë sepse ata nuk janë ndalur nga Toka për një vizitë në miliona vjet.Sipas një studimi të botuar muajin e kaluar në The Astronomical Journal, jashtëtokësorët mund të kenë marrë kohën e tyre për të eksploruar plotësisht galaktikën, madje duke përdorur lëvizjen e sistemeve të yjeve për ta lehtësuar këtë lloj udhëtimi.

Yjet, së bashku me planetët përreth tyre, orbitojnë qendrën e Rrugës së Qumështit në shtigje unike me shpejtësi të ndryshme, dhe ato nganjëherë kalojnë njëra-tjetrën.

Studimi i Carroll-Nellenback tregon se alienët thjesht mund të presin që destinacioni i tyre i ardhshëm të afrohej me ta.

Shikoni videon:


SHIKO EDHE: 7 SIMPTOMAT QË JU TREGOJNË NËSE KENI COVID-19