Interesante

Studentët e FSHMN-së protestojnë para MASHT-it

Një grup studentësh që nga mëngjesi i sotëm janë duke protestuar para objektit të Ministrisë së Arsimit Shkencës dhe Teknologjisë (MASHT).
Siç mëson lajmi.net studentët e degës së biokimisë të fakultetit të Shkencave Matematikore-Natyrore (FSHMN) janë duke protestuar për moskrijimin e kushteve nga MASHT-i për organizimin e moduleve shtesë për licencim.

Mirëpo, pavarësisht protestës së tyre, asnjë zyrtar i MASHT-it nuk u ka thënë asgjë deri më tash./Lajmi.net/