Interesante

Sipas Hetem Ramadanit, në këtë ditë dhe orë vdesin më së shumti njerëzit

“Mjeku alternativ”, Hetem Ramadani, ka deklaruar se njerëzit në botë vdesin më së shumti në hënave në orë 9 të mëngjesit.Ai ka dhënë një arsye interesante për këtë.

“Njerëzit zakonisht vikendin e kalojnë me familjarë dhe kënaqet me ta, duke larguar stresin dhe duke u ndjerë më të shoqërueshëm. Mirëpo kur të hënë zgjohen herët për të shkruar në punë, për shkak të stresit, njerëzit pësojnë infarkt në atë kohë. Kjo ndodh edhe kur e shohin shefin e tyre në punë”, ka sqaruar ai.

Ai tregon se në Kinë, vdekjet më së paku ndodhin në muajin kur është viti i ri kinez, për shkak se njerëzit nuk kanë obligime të punës dhe janë sa më larg stresit.