Interesante

Shqiptari zbulon “hajmalinë” e vendosur në jastëk për ndarjen mes burrit e gruas…

Në rrjetet sociale të shqiptarëve të Maqedonisë Veriore tregon se si po bëhen magjitë tek komuniteti i tyre.

Aty shihet se si një person zbulon ‘hajmalinë’ e vendosur në jastëkun e fjetjes, transmeton Indeksonline

Sipas tij, këto janë sehiret për ndarje të burrit dhe gruas si dhe për vetë vrasje të burrit.

Më poshtë, pamjet: