FunInteresante

Shokohen banorët e zonës: Lind viçi me dy koka, dy gojë dhe katër sy!

Në një fshat kinez në Dejiang County, Provinca Guizhou, është filmuar një viç me dy koka dy veshë, dy gojë dhe katër sy.

Sipas ekspertëve kjo është shkaktuar nga një mutacion gjenetik.

Ai lindi javën e kaluar dhe nuk ishte në gjendje të ngrihej, ndërsa pinte qumësht nga të dy gojët.

Banorët e zonës u shokuan kur panë krijesën e çuditshme dhe të pazakontë. Ata shkuan dhe u mblodhën ta shikonin nga afër.

Deri më tani viçi nuk ka shfaqur probleme dhe po vazhdon të rritet normalisht.


SHIKO EDHE: Si do të duket jeta pas COVID-19?