Interesante

Shikoni si zhduket ky njeri, pak para se të eksplodonte kamioni

Një video interesante ka kapur momentin kur një kamion eksplodon dhe merr flakë, por ata që e kanë shikuar videon kanë mbetur të habitur pasi kanë vërejtur një burrë në prapavijë duke u zhdukur para se kamioni të eksplodojë.

Videoja u lëshua pas një hetimi të Gjykatës Coroner të Viktorias, Australi, në incidentin që shkaktoi vdekjen e 24-vjeçarit Anthony Carnevale më 2015.

Shikuesit kanë vërejtur një burrë duke ecur në rrugë, i cili duket se zhduket nga vendi ku ishte, aty ku kamioni eksplodon pak çaste më vonë, transmeton Gazeta Express.

Pasi e vërejtën këtë, shumë shikues thanë se ai mund të jetë një “udhëtar në kohë”. Shikojeni momentin:


SHIKO EDHE: Mësoni si bëhet testi i COVID-19?