Interesante

Shikoni si është të ngasësh në rrugën më të rrezikshme në botë

Një video tre-minutëshe e publikuar në YouTube nga disa turistë britanikë, shfaqë atë që njihet si rruga më e rrezikshme në botë.

Në fillim të videos, një furgon me disa udhëtarë shihet duke ecur në skajin e rrugës së kodrës, në një zonë të Nepalit.

Në një pikë, njëri nga pasagjerët del nga furgoni, duke evituar rënien nga lartësia marramendëse, transmeton Gazeta Express.

Shikojeni videon:LEXO EDHE:  Në kohën e pandemisë lindin binjakët, marrin emrat Corona dhe Covid