Interesante

‘Porta e Qiellit’, vendi misterioz që po habitë të gjithë

Mali Tianmen Shan quhet ndryshe edhe si mali i parajsës. Ndodhet tetë kilometra larg nga qyteti Zhanjiajie. Nuk është e lehtë të arrish në këtë shpellë natyrale, me qindra vite erozioni përmbajtje.

999 shkallë duhet të kalosh që të arrish në maje të saj. Gjëja më e mrekullueshme për këtë arkitekturë natyrore është se formimi i saj nuk ka ndryshuar përgjatë kohës, ngaqë kinezët e kanë regjistruar atë gjithmonë.

Sipas dokumenteve, në kohën e tre mbretërive, ata gjithnjë kanë thënë se gropa është formuar në një moment të vetëm, ndërsa një pjesë nga shpella e madhe rastësisht kolapsoi.

Ky vend është shumë i bukur dhe këtu mund të përjetoni një eksperiencë unike, nga që toka, fusha, malet, muret, gjithçka është një mrekulli.


SHIKO EDHE: Mësoni si bëhet testi i COVID-19?