Interesante

Për pak e goditi: Reagimi i shoferit do të iu lë pa frymë

Djaloshi u përpoq të kalonte nëpër rrugë pa i kushtuar vëmendje veturës së zezë, e cila kaloi shumë afër tij me shpejtësi tepër të madhe. Kur e ka parë veturën, djali i vogël është munduar të i ikë por pa sukses.

Për fat të mirë në timon ka qenë një shoder që ka ditur në mënyrë shumë të shkathët të i largohet goditjes nga vetura dhe i vogli kaloi pa asnjë lëndim. Në vijim shihet se si një veturë tjetër ndalon para të djalitë nga ku dalin dy burra dhe e përqafojnë.