Interesante

Pamje tragjike: Ndërron jetë para syve te publikut duke recituar Ilahi Islame

Në këtë video, kjo vajzë po reciton ilahi Islame ndërsa njerëzit e tjerë dëgjojnë zërin e saj të bukur dhe pastaj diçka tronditëse ndodh.

Mësohet se ajo ka ndërruar jetë teksa po këndonte ilahi.

Për me shume shikoni videon!


SHIKO EDHE: Mësoni si bëhet testi i COVID-19?