Interesante

Nusja dhe dhëndri infektohen me koronavirus në dasmën e tyre

Një çift në San Frencisko kanë mbajtur ceremoninë e dasmës duke ftuar 100 mysafirë.

Pas mbajtjes së ceremonisë, çifti u diagnostifikua me koronavirus.

Bëhet e ditur se një pjesë e vogël e të ftuarve kanë rezultuar pozitivë me coronavirus, ndërsa të njëjtit u kthyen në vendet si Nashville, San Digeo dhe Arizona.

Sipas medieve të huaja të porsamartuarit vazhduan me organizimet e tyre, me gjithë kufizimet për shkak të pandemisë, madje mbajtën edhe një darkë paraprake me 40 të ftuar, një ditë para ditës së madhe. /Gazeta Sinjali/


SHIKO EDHE: Si do të duket jeta pas COVID-19?