FunInteresante

Nuk ka dyshim që të gjithë kemi gënjyer të paktën një herë- Por këto janë 3 shenjat e Horoskopit që tregojnë më shumë gënjeshtra

Nuk ka dyshim që të gjithë kemi gënjyer të paktën një herë. Sidoqoftë, ka disa njerëz që gënjejnë me lehtësi të madhe, falë aftësive të tyre mashtruese.

Binjakët

Binjakët dinë të krijojnë gënjeshtra. Janë manipulues dhe mund t’ju përfshijnë në rrjetën e mashtrimit. Ata madje kanë aftësinë e çuditshme për të bërë çdo gjë të besueshme, vetëm duke ndryshuar personalitetin. Gjëja e trishtueshme është se ndonjëherë këto gënjeshtra të vogla (ose të mëdha) mund t’i shpëtojnë duarve të tyre dhe të shemben si një kullë me letra.

Peshorja

Nëse keni takuar ndonjëherë një Peshore, do ta dini se ato mund të jenë gënjeshtarë. Janë manipulues dhe mund të krijojnë një histori nga mendja e tyre në vetëm një minutë. Pra, nëse duan të marrin diçka që kanë në mendje, Peshores nuk i intereson të tregohet e ndershme.

Peshqit

Peshqit mund të jenë mashtrues. Edhe pse mund të duken të pambrojtur, mos u mashtroni nga pafajësia e tyre. Kjo ndodh sepse emocionet e tyre diktojnë shumicën e asaj që ata thonë dhe shpesh gënjejnë për t’u dukur si viktima. Peshqit e dinë saktësisht kur të gënjejnë dhe si të marrin atë që duan nga pothuajse çdo situatë.


SHIKO EDHE: Mësoni si bëhet testi i COVID-19?