Interesante

Njihuni me njeriun më të pushtetshëm në botë – Edhe Papa ia puth dorën

Të gjithë puthin duart e papës, kreut të krishterë, përveç anëtarëve të kësaj familjeje, Papa ua puth duart.

Pasuria e tyere poseduese është 500.000.000.000.000$, (500trilion dollarë).Është familje me prejardhje Gjermane, e cila brez pas brezi ka trashëguar Bankën Botërore.

Sot zbresin çmimin e arit ndërsa të nesërmen me shtypjen e një suste, ngrisin të njëjtin.

E dini, ç’është Banka Botërore?

Është udhëruesi, ndaluesi, udhëheqësi i tërë Bankave Qëndrore gjithandej nëpër botë. Çështje kjo e trashëguar gjeneratë pas gjenerate.

I emërtojnë si “Money Master” (Të zotët e parave) apo profetët e parave dhe fletëpagesave.Lumturinë e gjejnë gjatë luftërave ndërsa frikësohen nga paqa.

Jetojnë në një ishull të panjohur, vend ku shumë kërkues tenduan të arrijnë tek epiqendra, por në fund e gjitha ishte e kotë. Rrugët që shpienin aje ishin të mbyllura.

Presidenti më i afërm Amerikan me këtë familje ishte Bushi I (babai jo djali), ndërsa shteti i cili i shqetëson më së shumti është Kina.

Posedojnë Bankat, kompaninë e lajmeve CNN, e mbi këto është Hollywoodin. Ata posedojnë mediat.

Posedojnë kompani farmaceutike si dhe kontrollojnë 1/3 e ujit të pishëm në tokë. Kanë bindjen se uji i pijshëm gjithnjë po paksohet dhe gjithnjë vazhdon të avullohet.

Këta janë udhëheqësit e Masonëve(Iluminati) të cilët ndërmjetësojnë mes prijësve të shteteve sepse këta posedojnë fletën me vlerë të quajtur Dollarë(pasurinë).

Këta lidhën çmimin e bermilëve të naftës me dollarin dhe të njëjtit furnizojnë Wikiliks me dëshmi.Nuk shfaqen në media, ndërsa amerikanët i quajn Familja Mistere, sepse të njëjtit janë misteri i lëvizjes së parave në botë.

E dini kush janë ata. Janë Familja jehudite Rothschild.

(Video gjatë perkujtimit të Yad Vashem, dhe takimit me personat e mbetur gjallë nga Holokausti, takim i organizuar në vitin 2014, ku njëherit thuhet se aty ishte prezent edhe David Rockfeller)


SHIKO VIDEON